09 November, 2020

Senarai Pemenang Giveaway Makcik Bawang by www.nieylanadia.com

 


Senarai Nama Pemenang Giveaway | Syukur Alhamdulillah, giveaway anjuran nieyl bulan lepas mendapat sambutan yang amat baik, terima kasih semua yang sudi support dan join walaupun hadiah biasa-biasa aje. Sebelum itu nieyl minta maaf sebab agak lewat juga untuk mengumumkan nama pemenang atas faktor masa dan kerja. 

Kalau nieyl semak ada 26 penyertaan dari korang, itupun dah cukup baik kalau dapat lebih dari itupun lagi Alhamdulillah, tapi kita tak boleh tamak, bersyukur apa yang ada betul tak? wah!mesti korang pun tak sabar nak tahu siapa pemenang yang akan dapat bawang goreng homemade by nieyl kan..sabar-sabar... nak umumkan lah ni..
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
Tahniah!
(Bawang Goreng Crispy)

https://www.shikinrazali.com/2020/10/giveaway-makcik-bawang-by.html

Tahniah kepada pemenang,jangan lupa nanti selfie, tag nieyl di media sosial dan makan jangan lupa share komen okay ♥

Kepada mereka yang tidak menang jangan sedih-sedih okay sebabnya nieyl ada berita baik nak share dengan korang. Disebabkan penyertaan yang mengalakkan, nieyl ada sediakan 3 lagi hadiah tambahan. Ha..suka tak?mestilah suka siapa yang tak suka dapat hadiah betul tak...

Dah² jom kita tengok siapa yang kena!!
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
Hadiah Saguhati 1

https://adna2029.blogspot.com/2020/10/giveaway-makcik-bawang-by.html


Hadiah saguhati 2

https://akulahrabiatul.blogspot.com/2020/10/giveaway-makcik-bawang-by.html


Hadiah saguhati 3

http://www.mamapipie.com/2020/10/giveway-makcik-bawang-by.html

Alhamdulillah..ada yang kena tak tu?ha..senyum-senyum tu kena la tu.. Yang masih tak kena tu, tak apa tak ada rezeki kali ini, Insya'Allah next giveaway mana tahu nama korang pula yang tersenarai..Tq join okay...jangan serik untuk join giveaway ataupun contest k..

**Kepada pemenang utama, saguhati 1, saguhati 2 boleh emelkan detail :-
  • Nama
  • Url penyertaan
  • Alamat
  • No. hp
  • Pemenang apa
**Kepada pemenang saguhati 3 boleh emelkan no. hp untuk tebus top up 



Semua detail sila emel ke
nieyl.puteriimpian@gmail.com

sebelum 13 November 2020







15 comments:

  1. tahniah semua pemenang!

    kak nieyl nanti view entri paling latest saya..nk mintk tolong view ig video utk contest..maseh..hehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada pemenang yang terpilih.

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat semua pemenang.

    ReplyDelete
  4. Wah.. tahniah kepada semua pemenang!!!

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, terima kasih Nieyla, akak dah emel details pada awak.. Tahniah kepada pemenang yang lain jugak...

    ReplyDelete
  6. tahniah shikin dapat makcik bawang.. mama tak sangka mama pun tersenarai juga.. yippie. Alhamdulillah tahniah semua pemenang dan peserta tq nieyla

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. Tahniah semua pemenang..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)