13 October, 2020

Cepat Terpengaruh Dengan Media Sosial Betul

Cepat Terpengaruh Dengan Media Sosial Betul | Itulah bila banyak masa terluang dekat rumah, scroll facebook dan nampak ramai yang mencuba apps baru yang trending dua tiga hari ni so tangan ni pun nak juga cuba tekan-tekan, nak juga tahu bagaimana rupa diri sendiri mengikut negara.

Bila dah cuba, sendiri tengok pun tergelak besar , ini kalau suami tengok ni agak-agak dia kenal tak isteri dia ni. Ish..macam-macam apps sekarang ni, sebelum ini jadi tua sebelum usia. Tapi janganlah ambil serius sangat, ini hanya suka-suka sahaja untuk hiburan hati.. Korang dah cuba ke? Pix2Mix



 

7 comments:

  1. hahaha.... klu from FB, i mmg kurang terjebak... sbb i am twitter person

    ReplyDelete
  2. Kadang-kadang saya pun terpengaruh juga. Hilangkan stress kata orang.

    ReplyDelete
  3. ramai yg buat ni.. seronok tgk

    ReplyDelete
  4. Hahaha penuh tengok kat timeline FB. Tapi tak buat lagi. Haha

    ReplyDelete
  5. Tak try lagi. Sebab tak main fb. Tapi seronok tgk orang share benda ni kat ig dan twitter!

    ReplyDelete
  6. comel, ramai yang buat. Tapi akk telefon hampir full. jadinya tak buat hehehe

    ReplyDelete
  7. mcm2 hasil ado mmg ramai yg cuba ni

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)