31 January, 2020

Senarai Pemenang Giveaway Bersama Nieyl

Senarai Pemenang Giveaway Bersama Nieyl | Assalamualaikum..Syukur Alhamdulilah kita masih lagi diberi peluang menghirup udara yang segar pagi ni. Seperti yang telah dijanjikan, nieyl akan umumkan 2 pemenang bertuah yang akan menerima wang tunai sebanyak RM10 dan seorang lagi akan menerima Pegaga Crispy yang nieyl jual. Mesti korang tak sabar kan..Oklah jom kita lihat siapa yang kenaaa...


Tahniah!Menang Pegaga Crispy


Tahniah!Menang RM10

Tahniah kepada 2 pemenang giveaway bersama nieyl,Alhamdulillah niat nieyl nak kongsi rezeki pada orang lain Allah permudahkan, walaupun hadiah tak mahal atau banyak tapi masih ramai lagi yang sudi join dan support..Tq korang... 

Kepada pemenang, boleh emel ke nieyl.puteriimpian@gmail.com ataupun boleh komen detail di ruang komen ini ya, jangan risau nieyl tak akk publish okay..

Detail Pemenang Pegaga Crispy 

Nama:
Alamat:
No.Hp:

Detail Pemenang RM10
Nama :
No. Acc Bank :


Kepada yang lain, Insya'Allah ada masa nieyl akan kongsi rezeki lagi okay. Walaupun tak ada giveaway lagi, rajin-rajinlah singgah ke blog nieyl ya. Semoga kita berjumpa di lain giveaway atau contest. XOXO

17 comments:

  1. tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  2. wahhh tahniah Hana dan Adinda Baizura menang! Tahniah jugak pada neiyl berjaya melangsungkan giveaway. ^^

    ReplyDelete
  3. tahniah kpd pemenang2 tersebut.

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada pemenang....alhamdulillah...

    ReplyDelete
  5. terima kasih kak nieyl, terima kasih semua :)

    ReplyDelete
  6. tahniah.
    nieyl jual pegaga crsipy?
    wah... mcm sedap bunyi nyer :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)