10 January, 2020

It's About Effort


Assalamualaikum dan salam jumaat semua...
Alamak, dah seminggu nieyl tak bekerja di pejabat..
macam tak percaya pula tapi itulah realitinya okay...
Kena terima dengan hati yang terbuka..

Every single day kita nak buat semua perkara sesempurna yang boleh
tapi kita tak sedar yang kita tak berusaha pun ke arah itu..
kita hanya pandai berkata-kata sahaja, betul tak?

Kadang -kadang kita nak menilai seseorang itu pun,
kita akan tengok effort dia, sebab effort tu lebih mainkan peranan penting dari kesempurnaan..





5 comments:

  1. waalaikumussalam. inshaAllah semoga setiap effor kita akan dilimpahkan rahmat berganda oleh Allah Taala ^_^

    ReplyDelete
  2. betul tu Nieyl.. Usaha yang penting

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkan segala urusan..

    ReplyDelete
  4. InsyaAllah.. Semoga semua usaha kita dipermudahkan..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)