10 May, 2019

Stacking Block Game

Stacking Block Game | Bila hidup berdua suami isteri ni mainan budak-budak pun kiteorang beli untuk bermain bersama bila ada masa terluang. Kadang-kadang aktiviti macam ni sekali main memang seronok . Selain itu boleh mengeratkan lagi ikatan kemesraan suami isteri tu..Ini cara nieyl dengan husband.  Bukan mainan block ni je yang ada dekat rumah tu, Saidini ada, monopoly ada hahaha... kadang-kadang anak-anak buah datang rumah main sama-sama juga. 


7 comments:

  1. Terimakasih infonya gan sukses terus...
    http://bit.ly/2D5YTej

    ReplyDelete
  2. Memang letak dadu kat atas ke? sy tak faham yg dadu tu haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..sebenarnya dadu tu kita kena baling, tgk berapa total dadu tu..n kite kena tarik block no tu je... tapi nieyl malas pakai dadu tu...saje letak atas hahaha

      Delete
  3. seronok la main game ni. Ayu pun ada mcm2 game. cuma masa la. kena cari masa sesuai..utk layan game2 mcm ni.

    ReplyDelete
  4. seronoknya main berdua dengan orang tersayang. ehehe, ekin selalu tengok dekat drama korea pun ada selalu main benda ni. tapi setiap block tu dia ada aktiviti/something kena buat. mana lah nak cari eh? eheh

    ReplyDelete
  5. kami takde mainan ni. setakat sahibba dan saidina ada je la duk main kat rumah.. betul..memang mengeratkan hubungan dengan pasangan dan beri kualiti time yang bagus.especially kat kami yang childless ni..

    ReplyDelete
  6. Suka permainan-permainan nie.. memang mengeratkan hubungan suami isteri..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)