07 January, 2019

Prosperity Burger Is Back

Sambut New year dengan Prosperity Burger Mcd , antara menu Mcd yang sentiasa di nantikan penggemar Mcd. Last week nieyl sempat pujuk en.husband pergi beli prosperity Burger dekat Mcd Putrajaya. Seperti biasa setiap set Prosperity Burger terdiri daripada Twister Fries, McFizz dan pilihan antara Juicy Chicken ataupun Succulent Beef.  Korang dah rasa? 




9 comments:

  1. sdapnya..nak kna bli gak ni..:)

    ReplyDelete
  2. Sha tak boleh nak makan prosperity berger ini.. Tak tahan sos lada hitam dia.. huhuhu..

    ReplyDelete
  3. yum yum.. sedapp. puas hati balik dpt makan, siap tapau.

    ReplyDelete
  4. sesi memujuk husband jugak nie nak ajak makan prosperity Burger ea la setahun sekali je keluarnya pun

    ReplyDelete
  5. akk baru je makan, memang sentiasa nantikan burger ini. cuma asben x suka

    ReplyDelete
  6. selalu time peosperity ni CT suka pi beli McFizz hehe..

    ReplyDelete
  7. next weekend in shaa Allah nak merasa ni.
    2 minggu ni parents ada rumah. memang masak sepanjang hari, tiap hari.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)