21 November, 2018

Selamat Tinggal Kepada Watak Captain America

Siapa yang minat menonton filem-filem Marvels mesti Watak Captain America menjadi salah satu watak yang korang suka kan termasuklah nieyl. Watak Captaion America yang di pegang oleh Chris Evans .


Baru-baru ini dalam satu post twitter, Chris mengumumkan bahawa Avengers 4 merupakan watak Captain America yang terakhir beliau. Dia akan melepaskan watak caption America untuk selama-lamanya. 


Chris berumur 37 tahun telah melakonkan watak favorite,iaitu Steve Rogers atau lebih dikenali sebagai Captain America. Antara filem yang menaikkan nama beliau seperti ;-
  • The First Avengers (2011)
  • The Avengers (2012)
  • Captain America : The Winter Soldier (2014)
  • Avengers : Age of Ultron ( 2015)
  • Captain America : Civil War (2016) 
  • Avengers : Infinity War (2018).
Dan banyak lagi filem Marvels yang lain.Agak-agak siapalah yang akan menggantikan Chris Evans nanti ya...kena tunggu dan lihat....Tak sabar nak tunggu Avengers 4



5 comments:

  1. alaa handsomenya hahaha sha tak layan filem ni patut tak kenal ._.

    ReplyDelete
  2. Alaaaa......ni yang x best ni..kalau dia xde macam x lengkap

    ReplyDelete
  3. Ala.. Kenapa tukar orang.. tak bestlah lepas nie..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)