18 October, 2018

Stains Remover CLORIN memang POWER

Tandas terutamanya memang kena sentiasa bersih , sebolehnya setiap minggu kita nak cuci lantai,dinding dan sebagainya. Kebiasaannya memang nieyl yang akan bersihkan bilik air, kalau mencuci tu biasanya paling lama dalam 1 jam sebab nak sental-sental kotoran bukan senang ya kalau tak ada bantuan. 

2 hari yang lepas nieyl dah share di FB dan IG ,Alhamdulillah ramai yang baru tahu dan nak cuba product yang nieyl gunakan tu. Actually, produk ni nieyl jumpa di Kedai ECO RM2 tu..untuk kali pertama mencuba tu nieyl terus jatuh hati. Sebabnya produk ni bukan sahaja murah tapi memang berkesan


Nampak, kegigihan nieyl nak tunjuk dekat orang kebekesan yang betul-betul berkesan ya..Nieyl sendiri guna dan lihat hasilnya..Produk ni memang betul-betul menjimatkan masa dan duit nieyl . Nieyl kalau pergi kedai Eco wajib beli 3 or 4 botol sekali untuk buat stok dekat rumah.

Sebelum ni, nieyl pernah guna peluntur jenama lain yang mahal sedikit harganya tapi tak berkesan langsung,sampailah nieyl jumpa Stains Remover ni , kini bilik air nieyl seperti bilik air baru..tiada langsung kesan-kesan kotoran di dinding dan lantai. 


Ok, ini rupa botolnya.. Kepada korang yang mungkin pernah pergi kedai Eco , perasan botol warna coklat ni tapi tak terlintas beli.. Next time beli la, tak kan rugi..tak perlu nak sental-sental sekuat hati pun bila berus, manja-manja je berus..InsyaÁllah kotoran akan hilang.. 


*rasanya kedai Eco dah naik harga ,bukan lagi RM2..ada sen-sen start Oktober ni

8 comments:

  1. wah bagusnya, leh gi cari ni. banyak yang nak kena sental ni haha

    ReplyDelete
  2. pernah nampak botol ini.. berkesan ye nieyl.. bolehlah dicuba nanti..

    ReplyDelete
  3. oo berkesan ek nanti boleh cuba, macam akak ari tu akak guna eraser span yanng jual kt eco senang jugaj tu nak sental kotoran lama kat dinding dan lantai

    ReplyDelete
  4. Tak pernah try lagi clorin.. Bleh cuba ni ;)

    ReplyDelete
  5. akak pergi kedai RM2 x ada sokmo stock aduhhhh last guna brand tesco ok la gak hihihi...

    ReplyDelete
  6. wahhh berkilat terus lepas guna clorin!

    ReplyDelete
  7. yes. rm2.10 kalu tak silap :) hi hi hi...
    aida biasa nyer guna clorox tau nieyl.
    nanti kalu jumpa, nak beli ni. murah la skit dari klorox tu hi hi...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)