31 October, 2018

Random Photo Wednesday

Hai semua tengah buat apa tu?dah breakfast ke pagi ni?jangan skip breakfast okay tak kisahlah nak diet ke apa..breakfast most important okay..Jaga kesihatan korang ok. Pagi ni saja nak share random gambar yang ada dalam phone nieyl untuk tatapan korang. Seperti biasa caption dibawah gambar okay.

Wow!banyaknya...apa tu?ini hari tu nieyl open order vietnam rolls untuk kawan-kawan pejabat ni ha..Tak sangka pula open order suka-suka tapi Alhamdulillah dapat sambutan. Cuma buka nieyl la yang buat sebab kita bekerja wak..adik ipar kita yang buat. 


Terliur tak?Ini mangga muda dari pokok depan rumah MIL nieyl . Kebetulan time tu singgah rumah MIL dengan kawan pejabat nak pick up vietnam rolls, kawan ternampak mangga muda..dia minta 2 biji untuk makan-makan dekat pejabat. Nampak tu ?siap buat sambal cicah lagi tu..aduhai...meleleh 


Ada kek dengan tanduk unicon ni masa surprise birthday bos unit aras nieyl ni.So, dieorang ni memang suka buat makan-makan ni,jadi nya nieyl bilik terhampir dengan dieorang so,murah rezeki la orang selalu panggil kita makan..hehehe


Cucur Udang pun masa surprise birthday yang sama juga makan dengan kuah kacang. Hmm..sedap


Sejak mak nieyl buat kuih hantar kedai abg, every morning mak akan bekalkan kuih untuk nieyl makan pagi tak pun kadang-kadang dia bungkuskan lebih untuk nieyl makan bersama kawan-kawan pejabat. 

Semua gambar-gambar ni last week punya, this week punya pun dah banyak dah ni dalam phone.. happy working korang ♥

7 comments:

  1. hai kak..rabia belum breakfast lagi ni.nanti lah rabia breakfast okey.

    ReplyDelete
  2. semua pun nampak sedap. rindu nak makan sesuka hati mcm ni. pack food..beli kuih pagi2..nasi lemak bungkus daun pisang.. winduuu..
    kat sini, semua nak makan kena rajin la masak...

    ReplyDelete
  3. aduh nieyl ni buat cik nor lapar plk..hihi

    ReplyDelete
  4. Taduk uniqorn tu mengancam.. Mangga tu.. pergh!!

    ReplyDelete
  5. Sedapnyaaaa semua. Terliur pulak rasanya sis. Huu

    ReplyDelete
  6. aduhhh lapar tengok banyak makanan ni hahahha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)