04 September, 2018

#MYCyberSale Shopping Spree on Carousell

#MYCYBERSALE SHOPPING
SPREE ON CAROUSELL

Kuala Lumpur, 3 September 2018 – Malaysians can now embark on a shopping spree  in conjunction with the MYCyberSale 2018. Happening from 3 September 2018 to 7 September 2018, buyers can stretch their Ringgit for amazing deals on Carousell, one of the world’s largest and fastest growing classifieds marketplace.



The five-day mega sale for various products can be found on Carousell:

Categories:

But wait, there’s more!

RM5.90 Flat-Rate Shipping Promo throughout September with EasyParcel

Parcels can be shipped at a flat-rate of RM5.00 and RM5.90 with Pgeon Delivery and EasyParcel respectively throughout Peninsular Malaysia.

Valid from 1 September 2018 to 30 September 2018, this partnership between Carousell Malaysia and EasyParcel will also reward Carousell sellers with a free RM10 credit for every RM100 credit top-up in their delivery account. This is limited to a one-time redemption per user.

For more information, visit Carousell on https://my.carousell.com , or download the Carousell app from the Apple Store or Google Play Store.

###

7 comments:

  1. macam menarik jer kan..pasti ramai yang tertunggu nak shopping kan

    ReplyDelete
  2. Sana sini tengah Sale rasa nak semput pulak tengok sale diskaun banyak giler.. sabar jer ni haaaa dok scroll mycybersale

    ReplyDelete
  3. dah shopping bulan lepas.. kena kuatkan iman time cybersale ni T__T

    Myra | www.myrabeautydiary.com

    ReplyDelete
  4. Tutup mata scroll laju2..memang tak kuasa nak tgok sale..hahha..bukan xde duit..ada..cuma tak nak terjebak

    ReplyDelete
  5. Wahhh tapiii kena sabar dulu. Kena check bajet nak hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)