19 September, 2018

Maggi Goreng Ayam

Bukan selalu pun singgah makan dekat kedai Mamak ni tapi kalau kakak nieyl balik kampung, kami berdua pergi pasar pagi pastinya akan singgah kedai Mamak fav kitaorang dan order Maggi Goreng  Ayam dan kopi ais. Ini menu wajib bila ke kedai Mamak.


Cuma tak semua kedai Mamak masak Maggi goreng ayam sedap tau, nasib-nasib sebab tu nieyl jenis kalau dah tahu situ sedap, everytime akan ke kedai tu je dah tak singgah kedai mamak yang lain. Dulu nieyl pun tak layan kedai mamak ni tapi sejak kahwin dengan husband, dia la yang ajar ke kedai mamak ni hahaha.. Dialah pencetusnya.

9 comments:

  1. Wahhh sedapnye.... he he he lama tak makan maggie mamak...

    ReplyDelete
  2. I'm a bit fussy when it comes to mamak.. Sama la kita.. Bila balik hometown baru pergi fav mamak.. hehe

    ReplyDelete
  3. alamak.. sedap tu.. terliurrr

    ReplyDelete
  4. hehe maggi goreng kat mamak memang sedap. tapi cuba buat sendiri so so je rasa ahahak. kena turun ilmu mamak ni =P

    ReplyDelete
  5. anak-anak aida, ni la dia menu akan dipesan kalu ke kedai mamak.
    maggi goreng.
    aduhai.
    mcm da sebati. kedai mamak. maggi goreng :) hi hi hi hi
    kat sini pun ada kedai mamak yg tak sedap buat.
    kami tau dah port yg sedap, situ ajer la kami tuju, nieyl.
    tak sedap, anak-anak tak nak makan. sian plak kan.

    ReplyDelete
  6. sedapnyaaaa..lagi2 kalau kedai mamak

    ReplyDelete
  7. klu myra pulak order mee goreng mamak ni mesti dgn iced leom. hehe

    Live Life to the Fullest!

    ReplyDelete
  8. Kalau bab maggi goreng ni memang kesukaan Dania ni..selalu lepak mamak ini la menu dia..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)