17 May, 2017

Hari tu saya nampak awak,dekat TV3 la

Hari tu saya nampak awak,dekat TV3 la | Semalam masa nak turun pergi lunch, ada seorang pegawai dekat office tanya..eh..hari tu saya nampak awak,dekat tv3 sempena hari ibu kan? eh..nampak ke? sebab biasanya orang kalau tengok berita tak tunggu sampai habis yang part hujung² biasa jarang orang tengok termasuklah nieyl ni..hihihi..

Masa siaran berita tu hari sabtu 13hb Mei 2017, time tu nieyl sendiri pun tak tengok tv sebab tengah holiday di luar kawasan. Biras yang whatsapp antara video dengan gambar. So,dapat juga tengok.  





7 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)