14 September, 2016

REVIEW: VCO Minyak Kelapa Dara


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

VCO Antioxidants | Minyak Kelapa Dara dengan Vitamin, produk tambahan kesihatan pemakanan Malaysia yang menggabungkan bahan-bahan semulajadi dengan kemajuan penyelidikan saintifik moden. Ia dihasilkan dengan standard kualiti yang sangat tinggi di bawah prosedur yang ketat untuk memastikan manfaat yang berminat adalah berterusan untuk kepuasan pengguna. Ia adalah makanan tambahan yang berkesan untuk pengguna yang mahu mengelakkan keadaan kronik yang disebabkan oleh radikal bebas. 

VCO Antioksidan mempunyai keupayaan antioksidan yang kuat yang menghalang pelbagai masalah kesihatan, apatah lagi, kaya dengan vitamin semulajadi seperti Vitamin E (alphatocopherols), Vitamin A (retinol) dan Vitamin D (cholecaciferol) yang diperlukan oleh tubuh manusia. Vitamin A dan E juga dipercayai bertindak sebagai agen antioksidan dengan keupayaan untuk memerangkap radikal bebas. Di samping itu, kajian sebelum ini juga membuat kesimpulan bahawa orang-vitamin membantu untuk mencegah kanser dan penyakit jantung. Ia dihasilkan dari proses tanpa haba, dan formula adalah dicampur dengan 100% minyak kelapa dara organik yang bebas kolesterol.

Selain itu ianya  mempunyai banyak faedah nutrisi dan kesihatan kepada tubuh badan manusia kerana ia mempunyai kandungan yang lebih tinggi antioksidan daripada minyak kelapa dara lain. Ia sesuai untuk penggunaan oleh semua peringkat umur dalam masyarakat.

Kelebihan Minyak Kelapa Dara Treenea

Beberapa Jenis VCO Treenea

1. VCO Treenea Kapsul (60 biji) dan (120 biji )
2. VCO Treenea Liquid (180ml) terdapat 2 Flavour iaitu Original Flavour dan Pineapple Flavour.


"15 FAKTA WAJIB ANDA TAHU TENTANG MINYAK KELAPA DARA TREENEA"Siapa yang digalakkan untuk mengambil VCO Treenea?


Testimoni Pelanggan

"DAH TRY BERMACAM2 VCO TAPI MENGHAMPAKAN? ~Guna VCO Treenea sekali je.. terus JATUH CINTA..!! "

"Baby Besar, Tapi Tiada Satu Jahitan Pon! Hairan Orang!" ~ Puan Grace- Sabah~"ATASI NIPPLE BENGKAK!!" 💪 "CEGAH JAUNDICE ANAK!!" 💪Berminat untuk mendapatkannya??

Facebook : VCO Treenea Penang
Whatsapp : 010-8998720 (ema)
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)