22 March, 2021

Cosmoderm Perfect Balanced Series Merah Jambu

Cosmoderm Perfect Balanced Series Merah Jambu | Penjagaan kulit wajah menjadi sangat penting bagi seorang wanita tidak kira sesibuk manapun wanita tidak sesekali mengabaikan penjagaan kulit muka. Ianya bagi memastikan kulit wajah sentiasa dalam keadaan bersih dan sihat. Apa yang paling penting adalah memastikan produk yang kita pilih adalah yang terbaik dari segi bahan-bahan yang digunakan dan juga selamat untuk kita apply ke wajah kita. 

Sebelum ni nieyl menggunakan brand lain untuk menjaga kulit wajah nieyl, tetapi setelah diperkenalkan dengan rangkaian produk dari Cosmoderm Tea Tree Oil sehingga ke hari ini nieyl setia dengan rangkaian cosmoderm. So, hari ini nieyl nak share dengan korang rangkaian produk terbaru cosmoderm yang super cute warna pink gitewww..


Nieyl pasti korang pernah dengar  tentang kebaikan prebiotik dan calamine dari sudut kesihatan mahupun kecantikan. Untuk pengetahuan semua, kombinasi dua formulasi ini sesuatu yang baru dan banyak manfaatnya. Now!Kenalkan Cosmoderm Perfect Balanced  dengan rumusan prebiotik dan calamine. Cantik kan?Pink color uolss...


Kebaikan Prebiotik dan Calamine


Prebiotik:
Prebiotik dari sudut kecantikan dapat membantu mencerahkan kulit dan  menyeimbangkan ekosistem mikrobioma kulit dan memberi perlindungan yang konsisten.


Calamine:
Calamine pula berfungsi meredakan kegatalan dan iritasi pada kulit. Selain itu dapat mengurangkan masalah kulit berminyak dan kemerahan. Ianya juga memberi perlindungan kulit akibat pendedahan pengcahayaan matahari.


Cosmoderm Perfect Balanced ada 4 produk mengikut 4 langkah penggunaaan :-

1. Foaming Cleanser
2. Toning Lotion
3. Soothing Wow Cream
4. SunMilk SPF 25 PA ++


Perfect Balanced Foaming Cleanser (120ml)- Diformulasikan untuk semua jenis kulit, Perfect Balanced Foaming Cleanser adalah langkah terbaik untuk kulit yang sihat dan menenangkan. Ia membersihkan pori-pori anda dengan mendalam dan membersihkan kulit sambil melegakan kemerahan.

Perfect Balanced Toning LotionDiformulasikan untuk semua jenis kulit, Perfect Balanced Toning Lotion adalah yang kedua dan paling penting untuk kulit yang lebih sihat dan cantik. Dengan Prebiotik dan 20,000 ppm Calamine, jumlah yang lebih tinggi membantu menenangkan dan melegakan kemerahan sambil meningkatkan keupayaan penyerapan kulit anda.

Perfect Balanced Soothing WOW Cream-Diformulasikan untuk semua jenis kulit, Perfect Balanced Soothing WOW Cream adalah langkah ketiga untuk menyihatkan dan menenangkan kulit. Dengan 30,000 ppm prebiotik dan calamine, jumlah yang lebih tinggi membantu soothe and calm kulit sambil meredakan noda pada permukaan kulit. Menggunakan WOW (Air -dalam minyak dalam air) dan triple Moisture Boost Complex, ia juga membantu mengembalikan kelembapan kulit anda


Perfect Balanced  SUNMILK  SPF 25PA++ -Diformulasikan untuk semua jenis kulit, Perfect Balanced SUNMILK SPF 25PA ++ adalah langkah terakhir ke arah kulit yang lebih sihat dan lebih cantik. Dikemas dengan nutrien seperti Vitamin dan Mineral yang membantu melegakan kulit yang terbakar dan kering serta melindungi kulit anda dari UVA dan UVB. Selain itu, ia improves kan  perlindungan permukaan kulit anda mengatasi tekanan persekitaran.


Rangkaian Cosmoderm Perfect Balanced ini sangat praktik untuk nieyl gunakan sebab ianya telah ditanda dengan step number mengikut urutan yang betul  memudahkan nieyl ataupun korang yang first time nak menggunakannya. Selepas menggunakan set cosmoderm perfect Balanced ini kulit muka rasa fresh, lebih lembut dan bersih. Nieyl sangat yakin dengan semua produk rangkaian dari Cosmoderm ini. 


Boleh dapatkan produk Cosmoderm Perfect Balanced  di semua rangkaian farmasi berdekatan termasuk di Watsons, Guardian dan Aeon Wellness. Selain itu boleh juga didapati di platform atas talian seperti  www.cosmoderm.com.my atau di Shopee Cosmoderm Offical Store.

Keterangan lanjut boleh layari :-

3 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)