07 December, 2020

Tauhu Begedil Montoq Paling Sedap Dengkil/ Cyberjaya


Tauhu Begedil Montoq Paling Sedap Dengkil/ Cyberjaya | Tauhu begedil merupakan salah satu makanan kegemaran nieyl tetapi tak semua tauhu begedil kena dengan selera. Hari ini nieyl nak share dengan korang yang tinggal berdekatan Dengkil dan Cyberjaya, korang wajib cuba tauhu begedil montoq ini. Dia bukan sahaja besar, lembut malah isi dalam tauhu juga tidak kedekut dan sos kicap dia sangat sedap. Makan seketul tak cukup, mesti kena makan 2 ketul.



Tauhu begedil montoq ini dah terkenal dengan kesedapannya yang tersediri, kalau korang yang diluar kawasan cyberjaya ni, korang boleh taip sahaja di IG ataupun google tauhu begedil, pasti ada agent-agent di tempat korang. Setiap pek mengandungi 12 ketul tauhu begedil. 

Kebiasaannya kita makan Tauhu Begedil Ayam dan Daging kan, tapi di Tauhu begedil montoq ni korang boleh order tauhu begedil kambing dan Rusa. Ha..rusa tu susah nak dapat, jarang-jarang kita jumpa kan, jadi jangan lupa order dan cuba.Dan kalau korang suka cheese pun boleh request juga untuk yang siap goreng.



Harga?

TBM FROZEN☃️

(12 pcs dengan sos kicap merecik)

🐓Ayam RM14.00

🐄Daging RM15.50

🐐Kambing RM19.50

🦌Rusa RM21.00


TBM GORENG🔥

(12 pcs dengan sos kicap merecik)

kena order awal 2jam sebab kena defrost dulu TBM Frozen

🐓Ayam RM18.00

🐄Daging RM19.50

🐐Kambing RM22.50

🦌Rusa RM24.00


**Tambah cheese 🧀 +RM1

**Extra cheese 🧀 🧀 +RM2


🚘COD Charge💰

🏡DENGKIL RM3

🏘CYBERJAYA RM5

*Rumah/office bertingkat penghantaran sehingga ke lobi shj😊


http://www.wasap.my/60172541120/TBMDENGKIL


Terima kasih kerana berurusan dengan kami di THE KUAT MAKAN CATERING 



 

7 comments:

  1. Kemain nama TB dia. Haha. TB pun favorite kak ana. Sos cili dia tu kalau sedap, sedap lah semuaNya

    ReplyDelete
  2. Ya Allah terliur pulak tengok. Dah la memang suka tauhu begedil ni :)

    ReplyDelete
  3. Wah! Menariknya tauhu begedil kambing dan rusa! Kak Amie suka kamben..hehehehe!

    ReplyDelete
  4. org yg suka begedil ni mmg patot cuba ni , atie kurang sikit

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)