03 June, 2020

Pizza Roti Sosej Cheese Paling Mudah Dan Cepat

Pizza Roti Sosej Cheese Paling Mudah Dan Cepat | Ini adalah pizza yang paling mudah dan senang untuk kita yang balik kerja penat nak masak makanan yang berat-berat. Nieyl selalu kalau tinggal berdua dengan husband memang makan seringkas yang mungkin. Kalau ada mak, nieyl memang kena masak berat sebab selera orang tua-tua dia macam mana pun akan makan nasi dan lauk pauk. 


Bahan-bahan
  • Roti gardenia
  • Sosej
  • Kepingan Cheese
  • Mayonis
  • Sos Cili
  • Butter atau marjerin
  • Sos pregro
Cara-cara
  1. Sapu butter atau marjerin atas roti kemudian, sapukan sos pregro
  2. Letakkan sosej, kepingan cheese
  3. Lorekkan mayoris dan sos cili
  4. Kalau ada oregano ke tabur je atas tu 
  5. Dan last, bakar selama 10 minit


4 comments:

  1. wahh mudahnya resepi nieyl ni kena cuba nii :)

    ReplyDelete
  2. Pernh nk try, tpi blum berkesmptn, tgok org buat mcm best je

    ReplyDelete
  3. senang sgt nk buat pizza ni..
    rajin ngn malas je kan..
    kalo sy mmg malas lg ni.. hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)