04 March, 2020

Tiada zuriat satu kesalahan atau kelemahan


Assalamualaikum...
selamat pagi..Nieyl nak ucapkan terima kasih kepada 
yang wish birthday nieyl tempoh hari...nieyl doakan korang juga sentiasa dimurahkan rezeki..
Ayat di atas ni sangat dekat dengan nieyl..
Mungkin ada sesetengah dari yang membaca..
melalui perkara yang sama tapi jangan sesekali give up okay...
sentiasa positifkan diri,Insya'Allah 

kepada yang membaca, doakan nieyl dan mereka juga..
moga impian kami Allah makbulkan tidak lama lagi...Amin..>
insya'Allah


9 comments:

  1. in sya Allah...kak ayu doakan Nieyl & husband dikurniakan cahaya mata...aamiin.
    adik kak ayu pun .. 7 tahu lebih baru dpt ni..alhamdulillah
    just banyak kan doa..ada la hikmah tu Allah kasi lambat2 skt...
    just enjoy masa berdua ni... kak ayu dulu pun, 1 tahun lebih gak..baru dpt.
    bila org tanya...kak ayu jawab..nak manja2 dulu.. biasa la mulut org kan. be strong je
    ok dear. hugs!

    ReplyDelete
  2. LZ pernah berada di tempat Nieyl satu masa dahulu..
    Even anak seorang pun masih lagi ada soalan2 'mengambil berat' seumpama itu.
    Hanya mampu bersabar kerana Dia lebih mengetahui..

    ReplyDelete
  3. Semoga Allah kurniakan zuriat yg baik utk Nieyl, utk kita.

    Akak pun masih belum ada rezeki zuriat. Ia satu ujian dari Allah. Insya Allah tak sia2 hamba yg bersabar dgn ujian-Nya.

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday Nieyl!
    Moga sentiasa dalam rahmat Allah.

    ReplyDelete
  5. waalaikumussalam. sangat setuju. manusia ni cepat sangat menghukum manusia lain T_T

    ReplyDelete
  6. InsyaAllah.. Sha doakan Nieyl & husband akan dikurniakan rezeki cahaya mata.. aamiin..

    ReplyDelete
  7. aida doa kan nieyl dpt zuriat cepat.
    zuriat yg comel, sempurna dan sihat :)

    kakak sulung aida, takde anak. anak2 buah dia la tempat kakak aida share kasih sayang.
    bff aida di universiti, few of them masih lom dikurniakan anak. this year kami umur 42 thn.
    all of them masih lagi positif, nieyl.

    ada anak, dugaan.
    tiada anak, dugaan.
    Allah kurniakan kpd hambanya apa yg mampu hambanya tanggung kan :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)