01 February, 2020

Boxy.my Menjadi Pilihan T-Shirt Rakyat Malaysia

Boxy Menjadi Pilihan Di Malaysia | Sejujurnya nieyl memang susah nak cari T-shirt yang plus size dan selesa untuk dipakai ketika sukan dan bersantai. Kalau tengok dalam almari atau rak baju nieyl tu boleh di bilang dengan jari berapa helai saja yang ada terutamanya T- Shirt lengan panjang. Setiap kali nak pergi kursus je mesti bingung nak fikir kena beli T-shirt sebab sekarang ni susah nak dapat baju T-Shirt yang ada plus size dan kualiti yang bagus. 




Zaman sekarang ni kalau tak google memang tak sahlah. Dari tempat makan yang best sehinggalah nak beli barang dapur pun kadang-kadang kita nak beli yang online betul tak?jangan nak tipu la. So, nieyl nak share satu website yang menjual T-shirt untuk lelaki dan wanita dari size XS hingga XXXL. Menarik kan? jadi cepat- cepat klik Boxy.my 

Boxy adalah sebuah kedai online yang menjual T-Shirt yang berkualiti dengan harga yang berpatutan dan mampu milik. Boxy telah ditubuhkan pada tahun 2009 dan sejak itu kedai online ini sering menjadi pilihan pelanggan kerana kualiti T-Shirt serta harga yang ditawarkan sangat menarik minat pelanggan yang mengunjungi website mereka.  Selain dari itu juga, semua T-Shirt yang Boxy jual tidak akan korang jumpa di luar pasaran kerana ianya hanya di jual secara dalam talian. 

Jenis  T-Shirt yang dijual di Kedai Boxy Online seperti :-

  • Microfiber T-Shirt
  • Cotton T-Shirt
  • Polo T-Shirt 
Microfiber T-Shirt merupakan salah satu koleksi yang sering menjadi pilihan dan popular dikalangan pelanggan-pelanggan Boxy kerana ianya diperbuat dari fabrik microfiber yang berkualiti tinggi dan ia juga sesuai dipakai secara santai dan sesuai digunakan untuk bersukan. Microfiber T-shirt ni korang boleh pilih sama ada nak lengan pendek,, lengan panjang,  round neck ataupun polo style . 


Premium Cotton Casual Tee

T-Shirt dibuat menggunakan 100% premium kapas , selesa, lembut , kualiti baik , sesuai dipakai ketika sukan dan santai. Ianya adalah unisex mempunyai size dari xs sehingga 3xl. 


Polo Shirt 

Polo Shirt terbahagi kepada 2 jenis iaitu :-
  • Microfiber Polo Shirt
  • Cotton Polo Shirt
Microfiber Polo Shirt boleh  dipakai untuk kerja, acara kasual dan sebarang aktiviti sukan. Lebih penting lagi, siapa yang pakai akan  kelihatan lebih pintar dengan Microfiber Polo shirt. Selain itu  sesuai untuk percetakan skrin sutera, sulaman dan percetakan. 




Pilihan Warna T-Shirt Boxy yang disediakan seperti berikut, korang boleh pilih warna dia semuanya cantik-cantik .

  • White
  • Black
  • Navy Blue
  • Royal Blue
  • Red
  • Maroon
  • Yellow
  • Sea Blue
  • Turquoise
  • Apple Green
  • Purple
  • Neon Yellow
  • Dark Grey
  • Khaki
  • Orange
  • Irish Green
  • Forest Green
  • Island Paradise
  • Light Grey
  • Cool Mint
  • Pink
  • Brown
  • Army Green
  • Dark Violet
Cara-cara membeli di Boxy.com









My Review :- Nieyl pilih microfiber long Sleeve untuk review ini. Jujur cakap nieyl memang suka sangat T-shirt dari Boxy, yang pertamanya sebab fabrik yang digunakan adalah yang berkualiti sangat berbeza dengan T-shirt microfiber yang nieyl pernah beli dekat pasaran luar. Yang keduanya, ianya tidak panas sesuai sangat kalau nak berjoging ataupun bersukan. Dan yang terakhir sekali, harganya sangat berpatutan. Korang boleh cuba sendiri. Mana nak dapat T-shirt yang berkualiti tinggi dengan harga murah dan mampu milik..




Jangan Lupa, Shopping Now!
Ada promosi potongan harga!
serius korang, murah sesangat!

https://www.boxy.my/

https://www.boxy.my/






2 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)