19 January, 2020

Akhirnya wishlist 2020 pertama termakbul

Akhirnya wishlist  2020 pertama termakbul | Syukur Alhamdulillah, terima kasih Ya Allah kerana makbulkan wishlist yang sebenarnya dari tahun ke tahun carry forword akhirnya dengan izin-Nya 16 Januari 2020, nieyl berjaya memiliki domain blog sendiri. Dah lama sangat nak ada domain sendiri since masa mula-mula menceburi dunia blogging lagi ketika itu hanya suka-suka untuk memenuhi masa lapang. 

Kata orang, untuk dapatkan sesuatu yang kita inginkan pastinya bukan mudah, pasti akan ada dugaan betul tak?nieyl sendiri tak terlepas dari diuji semasa nak mendapatkan domain ni. Tapi nieyl bersyukur ada hamba Allah yang sudi membantu nieyl sehingga ianya berjaya...Terima kasih banyak2 sis..😊

Terima kasih semua yang tak henti-henti ucapkan tahniah di facebook nieyl. Doakan semoga nieyl sentiasa istiqamah dalam dunia blogging ni ya. Biasalah manusia kan, kadang-kadang dia lupa diri bila dah sibuk dengan perkara lain.

8 comments:

  1. Tahniah.
    semoga lebih happy berblog guna domain sendiri.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, in Shaa Allah semoga terus istiqamah ye

    ReplyDelete
  3. tahniah! semoga terus maju dlm dunia blog.. =)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah tahniah nieyl dah dapat rumah baru 😁

    ReplyDelete
  5. tahniah.
    jom sama2 kita memeriahkan arena blogging, kan :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah. singgah untuk memulakan langkah semula dalam blogging. :)

    ReplyDelete
  7. congrats!!!! Ayu pun nak try la, susah tak?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)