17 December, 2019

View Swimming Pool Hotel Tamu & Suites Kuala Lumpur

View Swimming Pool Hotel Tamu & Suites Kuala Lumpur | Assalamualaikum, moh kita sambung story short vacation nieyl bersama family di Kuala Lumpur. Lepas dah check in tu, masing-masing tukar pakaian untuk rendam diri dalam pool hotel kecuali nieyl. Nieyl tak mandi pun, sebab tak rasa nak mandi pool masa tu, jadi nieyl snap kan gambar-gambar dieorang je yang mandi. 



Nieyl sukalah pool di Hotel Tamu ni, dia berada tengah-tengah antara apartment. Cantik sangat suasana yang open space, dari pool tu korang boleh nampak bangunan-bangunan Kuala Lumpur seperti menara Kuala Lumpur tu. Nampak tak , tebing tepi tu..kalau ada anak-anak sila jaga dan awasi okay. Dekat situ pun ada pegawal keselamatan yang akan alert kalau ada orang atau budak berhampiran dengan tebing tu dia akan bunyikan amaran wisel. 


Nampak tak tu KLCC, masa ni kan biras nieyl si fir ni dia nak pinjam handphone nieyl bawa ke tengah-tengah kolam tu, nak snap gambar ni..menjerit-jerit tak kasi juga bukan apa takut handphone mandi sekali hahaha...bagi juga lah tapi mata ni tak berkelip-kelip ketakutan tapi Alhamdulillah..selamat weh..kalau tak minta ganti iphone hahaha... :P 


Walaupun tak mandi, gambar tetap kena ada okay. Gambar nieyl bersama adik ipar dan MIL nieyl. Sportingkan MIL nieyl. Untuk pengetahuan korang, pool di Hotel Tamu ni besar tau, ada 3 wings, termasuklah khas untuk kanak-kanak. 


Bersama adik ipar, biras dan anak-anak buah kesayangan nieyl


Masa ni dah nak naik bilik dah, masing-masing dah kecut dah, ellsa pun dah menggigil kesejukan dan kelaparan. Lepas maghrib nak keluar makan dan jalan-jalan KL pula..Ok next entry nieyl share okay.



7 comments:

  1. waalaikumussalam. bestnya. kalau saya, rasa macam gayat pun ada. hehe

    ReplyDelete
  2. infinity pool memang cantik kan nieyl :)

    ReplyDelete
  3. cantiknya view dia Nieyl.. ada kolam mandi lagi..

    ReplyDelete
  4. Much thanks to you for setting aside an ideal opportunity to distribute this data extremely valuable! Ovalbecken kaufen

    ReplyDelete
  5. I prefer merely excellent resources - you will see these people in: Swimmingpool

    ReplyDelete
  6. These 5 aspects are key to keeping your chlorine swimming pool water chemistry in balance, and should be checked on a weekly basis to help reduce the chance of unwanted algae and bacteria from growing. Stahlwandpool

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)