18 April, 2019

Kintry Food Co. Hadiah Menang Giveaway by shfyqhazhr.com

Kintry Food Co. Hadiah Menang Giveaway by  shfyqhazhr.com | Hadiah dari Sha ni nieyl terima bulan lepas lagi cuma tak sempat nak share dalam blog. Hadiah giveaway di terima dari Kintry Food Co.  Ada ada 4 jenis Snack yang korang boleh cuba iaitu :-

  • Salted Egg Yolk Potato Crisps
  • Oat Cookies with Choc Chips
  • Salted Butter Caramel Granola
  • Pandan Gula Melaka Granola






Nieyl suka packaging dia yang kemas, cantik dan menarik.Nieyl dah try semua ini memang rasa dia sangat sedap lagi-lagi whole Oat Choc Chip Cookies tu..Korang kena try juga okay.. Harga sepaket tu pun murah sahaja hanya RM15.00





Website : Kintry.co
Mobile : 01120210288
Emel : delish@kintry.co
Adds : 27A, JLN 16, KG CHERAS BARU,56100, KL

7 comments:

  1. ya Allah. menarik nya hadiah! memang syok lah kalau dapat macam ni ^_^

    ReplyDelete
  2. sedqapnya...nk try belilah nanti

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. Tahniah Nieyl.. Menarik hadiahnya..

    ReplyDelete
  4. Tahniah krna menang GA. Kalau ada di Kelantan, abam kie nak beli la...

    ReplyDelete
  5. tahniah nieyl bestnyaaa packaging dia pun kemas ..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)