28 March, 2018

Celebrate Birthday Ramai-ramai

Niat di hati sebenarnya nak pergi celebrate birthday kakak nieyl, memag setiap tahun abg ipar nieyl akan spend masa untuk celebrate birthday kakak bersama keluarga belah abg ipar nieyl. Husband nieyl dengan keluarga belah abg ipar nieyl memang dah semakin akrab so. dah macam family besar. So, memang tak ada rasa kekok pun dalam majlis tu..


Nampak tak 3 ketul kek sekali nak potong, selain nak celebrate birthday kakak, kita sambut sekali bersama mereka yang lahir bulan MARCH...termasuklah nieyl kekeke...so sweet lah dieorg ni...


Rasanya lebih dari 10 set hidangan menu yg sama macam dekat atas ni..untuk 4 orang makan. Rezeki jangan di tolak tapi diet makan kena skip hari tersebut..ish..nasib baiklah sehari je...kemudian hari jumaat pergi bakar lemak dekat gym..


Inilah kakak nieyl yang sekarang ni paling rapat dengan nieyl selepas arwah kakak yang sulung. Nieyl ada seorang lagi kakak rapat juga tapi tak serapat macam kakak yang ini..susah senang nieyl akan cari dia..kata mak, kalau mak xde nanti...kakak ni lah yang akan jadi mak nieyl...

* nieyl susah sikit nak up entry minggu ni dan next week sebab kena cover tempat PA Pengarah..

8 comments:

  1. Bestnya Nieyl sambut birthday ramai-ramai. Bestla ada kakak. Fiza pulak takde kakak... Menjadi kakak kepada adik-adik adalah ūüėä

    ReplyDelete
  2. Happening bila celebrate secara berjemaah hehe >_<

    ReplyDelete
  3. wahhh best nyer dik..sambut ramai-ramai jadi meriah tu yang best giler~

    ReplyDelete
  4. mula nampak gambar kek dah tergoda gitu.. suka kek yang tengahtu... tapi rasa tak tuler yer... memang celebrate beramai2 barulah meriah... ramai yang dirai dan ramai yang meraikan...

    ReplyDelete
  5. Seronok.. dah lama tak celebrate macam ni.

    ReplyDelete
  6. Aida adik-beradik pompuan 4 org. Kami memang rapat.

    ReplyDelete
  7. bestnya celebrate sama sama baru lah meriah kan

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)