18 August, 2015

Heel yang sangat wow!

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Meh petang² kita cuci mata yang mengantuk tu..
tahu uolls mesti mengantuk kan sebab baru pas makan..hihi..
Nasib baiklah badan nie comey²..
kalau tak comey nak jugak merasa..apa rasa pakai heel yg wow nie kan..
Cantik mmg cantik design dia..
Tapi kalau tergolek..sia² je jadi bahan viralkan...
 Ini kalau pakai mahu berjalan mcm raksasa nie..
setapak..setapak..bilanya nak sampai entah...
Designer macam tak ada idea je..nie orang berjalan tunduk ke depan..
tersadung batu...berdarah kepala...


 Pelik²  pula tgk heel dieorang nie...Tak ada tumit pula yg nie...
baru nak belajar berjalan agaknyer yea...terjengkit²..haha..
 pakai heel yang baru 3inci pun rasa nak tercabut pinggang ngan kaki..
ini kan mcm atas nie..patah 2 pinggang pastu..
Mak kau!ade sesiapa yang berani nak mencuba ke...


heel nie mungkin 2 in 1 kot..boleh bawak berenang kat laut nie...hahaha...

Macam² lah..nak cantik..nak berfesyen boleh..
tapi jangan sampai menyakitkan diri sendiri...
yela..nak berjalan pun susah..nak berdiri lama² pun x stabil...
kena lebih berhati²...pastu mesti emosi ngan jiwa tak tenang kan...
so, buat apa berfesyen tapi tak happy...kan...

so, berfesyen ikut keselesaan masing²...=)

-LOVE uolls-
 

4 comments:

  1. serius, menakutkan sungguh! ahaha

    ReplyDelete
  2. Takut tengok.. Ade ke org pakai..

    ReplyDelete
  3. huhuhu mau terseliuh kaki pakai tu wei ... hahahha

    ReplyDelete
  4. mcm merepek aje la fesyen heels ni !
    tak cantik langsung :(

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)